image
Sursa foto: Jurnal TV

Jurnal TV dezminte falsul tirajat de Cavcaliuc; „Atacul murdar vine în urma eforturilor Jurnal TV de a demasca ilegalități”

Jurnal TV condamnă vehement atacurile pretendentului la funcția de deputat Gheorghe Cavcaliuc, care a tirajat în această seară un fals menit să denigreze imaginea postului de televiziune. Este vorba despre un video în care sunt inserate false capturi dintr-o pretinsă conversație a unui reporter Jurnal TV cu un alt candidat la fotoliul de deputat, Renato Usatâi.

„Jurnal TV condamnă vehement atacurile venite de la unii concurenți electorali care, știind că nu pot aduce nimic bun pentru alegători, inventează falsuri pentru a denigra imaginea postului nostru și a jurnaliștilor care activează în cadrul companiei. E cu atât mai josnică această conduită, cu cât survine din partea unui fost polițist care, fiind în febra alegerilor, a uitat de bunul simț și de principiile unei societăți democratice”, se spune în declarația oficială a Jurnal TV.

Postul de televiziune declară cu fermitate că toate investigațiile jurnalistice realizate de echipa Jurnal TV au fost și sunt realizate cu scopul demascării ilegalităților comise de diferiți factori de decizie, iar pentru acestea nu s-au încasat niciodată mijloace bănești.

Jurnal TV cere, în context, implicarea autorităților de stat și de drept competente pentru a sancționa această faptă de calomnie crasă, declarând că va înainta o cerere prealabilă numitului pretendent pentru funcția de deputat pentru a-l obliga să prezinte scuzele de rigoare și a dezminți public aceste afirmații false.

„Considerăm că toate atacurile murdare vin în urma eforturilor depuse de Jurnal TV pentru a demasca activitățile ilegale, iar existența lor demonstrează că ne facem munca corect și bine. Reafirmăm publicului larg garanțiile noastre că vom activa în continuare în limitele principiilor legale și îi vom demasca pe toți corupții și controversații din sistemul politic și cel de drept”, conchide declarația postului de televiziune.

Noutăţile partenerilor

comentarii: