image
Sursa foto: Getty Images

PSG îl pierde gratis pe Kylian Mbappe! Francezul a anunțat deja conducerea ce planuri are

Kylian Mbappe mai are un an de contract cu PSG și este hotărât să nu prelungească.

Atacantul care a avut evoluții sub așteptări la EURO 2020 i-a informat deja, anunță L'Equipe, pe oficialii lui PSG că nu este dispus la nicio negociere pentru prelungirea angajamentului, dorind o altă provocare profesională.

Totuși, schimbarea de mediu pentru Kylian Mbappe nu se va produce în această vară. În discuțiile avute recent cu membrii conducerii clubului, Kylian Mbappe a transmis clar că nu va prelungi contractul, dar nici nu va pleca în această vară, despărțirea urmând să se producă în vara lui 2022, când actualul angajament expiră.

Astfel, PSG îl va pierde gratis pe Kylian Mbappe, cel care este al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Parizienii l-au transferat pe atacant în 2018, de la AS Monaco, pentru 145.000.000 de euro, cu 97.000.000 de euro mai puțin decât au plătit pe Neymar, în vara anului 2017.

Până la despărțirea de Kylian Mbappe, PSG a fost activă pe piața transferurilor în această vară, reușind să-i convingă să semneze pe Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos și Georginio Wijnaldum, toți liber de contract, statut pe care-l va avea și starul naționalei Franței peste un an. De asemenea, la Paris va ajunge în această vară și Achraf Hakimi, de la Inter, însă în schimbul a 70.000.000 de euro.

Real Madrid este dispusă să îl transfere pe Kylian Mbappe chiar și în această vară, fapt imposibil, însă, cel puțin deocamdată, PSG transmițând clar că francezul nu este de vânzare.

Dacă situația nu se va schimba, Real Madrid rămâne cea mai probabilă destinație a lui Kylian Mbappe și în vara anului viitor, când mutarea nu-i va costa pe madrileni decât bonusul de instalare și salariile jucătorului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: