/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ultima oră! Procurorii solicită 30 de zile de arest pentru Dorin Damir și șeful IP Bălți, învinuiți pe mai multe capete de acuzare

missing
06 iulie 2021, ora 19:05

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au solicitat în instanță aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile pentru cei trei figuranți în dosarul fostei Direcții nr. 5 din cadrul Ministerului de Interne (MAI), printre care și Dorin Damir, președintele FEA.

Demersurile au fost depuse astăzi, șase iulie, la două zile de la reținerea acestora. Cei trei sunt vizați în cadrului unui dosar ce privește activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI) al IGP al MAI, acțiunile cărora sunt cercetate prin prisma a cinci componente de infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

Aceștia au fost reținuți luni dimineață, cinci iulie, după ce ofițerii Serviciului de Informații și Securitate în comun cu procurorii PCCOCS au descins cu percheziții la mai multe adrese din Capitală.

/UPDATE/ Ultima oră! PCCOCS confirmă că Dorin Damir, finul de cununie al lui Plahotniuc, este reținut după perchezițiile matinale efectuate de procurori și ofițerii SIS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram