image
Sursa foto: politiarepubliciimoldova

FOTO: Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier, produs noaptea trecută în raionul Drochia

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier, care a fost înregistrat noaptea trecută în raionul Drochia.

Ieri, în jurul orei 01:20, poliția din Drochia a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs la intrare în satul Mândâc din raionul Drochia.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca BMW, un tânăr de 22 de ani, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului derapând de pe traseu, inversându-se în șanțul de scurgere a apei.

În consecință șoferul a primit diverse leziuni corporale și a decedat în secția de reanimare a spitalului raional Drochia. Pasagerii, doi tineri de 20 și 18 ani, cu diverse traumatisme, la fel, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Drochia urmează să stabilească toate circumstanțele.

politiarepubliciimoldovapolitiarepubliciimoldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: