image
Sursa foto: Jurnal.md

Atenție, șoferi! Se restricționează traficul pe porțiunea unei străzi din Chișinău timp de două luni

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 05.07.2021- 05.09.2021, se suspendă total traficul rutier pe strada Vasile Badiu, tronsonul cuprins între strada Doina și strada Magda Isanos, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 10: în direcția satul Grătiești - de pe strada Putnei pe strada Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz numărul 132: în direcția spre strada Doina - de pe strada Putnei pe strada Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, strada Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz numărul 184: în direcția spre strada Doina - de pe strada Putnei pe străzile Andrei Lupan, strada Doina, strada Vasile Badiu, retur - de pe strada Vasile Badiu pe strada Doina, strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: