image
Sursa foto: gandul.ro

Horoscop 30 iunie 2021: Investițiile Balanțelor se dovedesc profitabile

Ultima zi a lunii iunie vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi, dar și cu provocări și tensiuni în cuplu pentru o parte dintre zodii. În timp ce Taurii vor avea parte de o zi relaxantă, Scorpionii sunt sfătuiți să nu se avânte la cheltuieli nejustificate. Gemenii rezolvă detaliile de la locul de muncă, Leii luptă pentru a fi desemnaţi „cei mai buni angajați”, iar Balanțele se bucură de investițiile făcute.

Berbec

Astăzi vei avea parte de o zi bună pe toate planurile și ar fi bine să profiți pe deplin de susținerea astrală. La job vor apărea niște schimbări de bun augur și nu e exclus să primești o avansare. O persoană din anturaj te va susține din umbră și te va ajuta să îndeplinești ce ți-ai propus.

Taur

Te vei bucura de o stare de spirit excelentă azi și vei socializa mai mult ca niciodată, însă asta te va predispune la neatenție! Graba de a expedia totul s-ar putea să te facă să scapi din vedere chestiuni importante. Dacă ai de semnat acte, citește-le de două ori înainte!

Gemeni

Se anunță o săptămână bună pentru tine, iar latura profesională în special este bine aspectată. Șefii îți vor face o surpriză de proporții, însă, pentru asta, mai ai de trecut un hop. Concentrează-te și vei depăși cu bine toate obstacolele.

Rac

În timp ce la job vei avea parte de satisfacții, nu același lucru se poate spune și despre viața de cuplu, unde apar tensiuni. Încearcă să uzezi de diplomație, fiindcă azi nu vei avea câștig de cauză, iar lucrurile riscă să escaladeze. Jumătatea ta nu va fi încântată de ieșirea ta necontrolată.

Leu

Nu ai cea mai potrivită atitudine, iar asta deoarece orgoliul exacerbat te-ar putea face să spui lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Puțină empatie și mai multă diplomație n-ar strica! S-ar putea să dai peste o persoană la fel de încăpățânată ca tine și să strici o relație de mare folos pe viitor.

Fecioară

Astăzi creativitatea va fi cuvântul de ordine, așadar te vei dedica 100% jobului, dar și pasiunilor extraprofesionale. Chiar dacă ai foarte mult de lucru, vei reuși să rezolvi totul în timp util și să te bucuri de o seară romantică alături de partenerul de viață.

Balanță

„Furtuna din paharul cu apă” pare să se mai fi liniștit puțin, însă lucrurile nu s-au reglat pe deplin în viața ta, nici pe plan personal, nici profesional. Ar fi bine ca, măcar în ultimul ceas, să iei aminte la sfaturile celor din familie… Nu te mai baza permanent pe străini, aceștia nu sunt mânați întotdeauna de sentimente sincere!

Scorpion

La serviciu și, posibil, chiar în familie vei avea parte de niște momente tensionate, pe care în cele din urmă vei reuși să le depășești… Însă vei rămâne cu un gust amar. Din fericire, latura financiară este bine aspectată, iar asta te vezi lucrurile cu mai multă indulgență.

Săgetător

Ai multă energie azi, însă impetuozitatea pe care o manifești s-ar putea să devină deranjantă. La fel și modul în care îi tratezi pe cei din jurul tău, care, în cele din urmă, vor lua atitudine. Fără doar și poate, totul se datorează stresului de la job, așadar n-ar strica să îți faci planuri de vacanță.

Capricorn

Te complaci de prea mult timp într-o relație toxică și a venit momentul să tai răul de la rădăcină! Arată-le celor din jur, dar și ție, că poți fi independentă, iar acesta va fi primul pas spre vindecare. Spre seară te vei bucura însă de momente de relaxare și vei putea să-ți faci planuri de viitor.

Vărsător

Autovictimizarea nu este o strategie care să dureze la nesfârșit. În cele din urmă, colegii de job, șefii și chiar și partenerul de viață vor sesiza că ești doar în căutare de atenție. Cu toții vor fi bucuroși să te ajute, iar tot ce trebuie să faci este să le ceri sfatul.

Pești

Azi încerci cumva să împaci și capra, și varza, însă sarcinile profesionale îți vor acapara tot timpul și te vor stresa. Puțină organizare n-ar strica, dacă vrei ca partenerul de viață să nu-ți mai reproșeze că îl neglijezi. Ai mari șanse ca în această seară să ai parte în sfârșit de momente relaxante și chiar de puțin romantism.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: