image
Sursa foto: Getty Images

Serena Williams, accidentare înspăimântătoare și abandon la Wimbledon! Americanca a ieșit de pe teren plângând

Serena Williams (8 WTA) a abandonat în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), din cadrul primului tur de la Wimbledon.

În primul set, Serena Williams a alunecat de două ori, în game-ul cinci și șapte, acuzând dureri puternice. Momentul decisiv a fost la scorul de 3-3, când fostul lider mondial a acuzat o accidentare înaintea unui retur, nu a mai putut sta în picioare și a urlat de durere.

Americanca de 39 de ani s-a ridicat după câteva secunde în aplauzele fanilor ridicați în picioare și și-a anunțat abandonul cu lacrimi în ochi.

Serena Williams ratează astfel, din nou, șansa de a egala recordul de Grand Slam-uri deținut de Margaret Court (24).

"Îmi pare atât de rău pentru Serena... este o mare campioană. Se mai întâmplă astfel de lucruri în tenis. Îi urez toate cele bune", a fost reacția lui Sasnovich, care s-a calificat în turul secund, unde va întâlni câștigătoarea din partida Nao Hibino (85 WTA) - Bernarda Pera (74 WTA).

"Groaznic ce i s-a întâmplat Serenei Williams, dar terenul central este extrem de alunecos. Nu e ușor să te miști", a fost reacția lui Andy Murray, care a revenit la Wimbledon după o pauză de 4 ani.

Precedentul meci al Serenei Williams la Wimbledon a fost în finala din 2019, contra Simonei Halep, când jucătoarea noastră se impunea clar, în două seturi, scor 6-2, 6-2 și își trecea în cont al doilea titlu de Grand Slam.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: