image
Sursa foto: Getty Images

Ce mesaj i-a transmis Pele lui Mbappe, după ce starul lui PSG a ratat penalty-ul decisiv cu Elveția și Franța a plecat acasă

Campioana mondială Franța a fost eliminată în optimile EURO 2020, după 3-3, 4-5 la penalty-uri cu Elveția, într-un meci disputat pe Arena Națională din București.

Superstarul Kylian Mbappe a avut o evoluție ștearsă pe durata partidei și a ratat penalty-ul decisiv. Legendarul Pele a postat azi, pe rețelele sociale, un mesaj de încurajare pentru tânărul de 22 de ani.

"Capul sus, Kylian! Mâine este prima zi a unei noi călătorii!", a scris Pele, pe Twitter.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată de Elveţia, cu 5-4, la loviturile de departajare, pe Arena Naţională din Bucureşti, în optimile de finală ale EURO 2020, într-un meci în care scorul a fost 3-3 după prelungiri.

Franţa a pierdut un meci pe care l-a avut în mână şi l-a scăpat în ultimele minute ale timpului regulamentar.

Karim Benzema (57, 59) şi Paul Pogba (75) au marcat golurile francezilor, Haris Seferovic (15, 81) şi Mario Gavranovic (90) au înscris pentru elveţieni, iar la loviturile de departajare au transformat Mario Gavranovic, Fabian Schaer, Manuel Akanji, Ruben Vargas şi Admir Mehmedi, respectiv Paul Pogba, Olivier Giroud, Marcus Thuram, Presnel Kimpembe, Kylian Mbappe ratând ultimul şut.

Seria de invincibilitate a Franţei a ajuns la 20 de partide consecutive (eşecul la penalty-uri nu este luat în considerare).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: