image
Sursa foto: Getty Images

Belgia este în corzi! După Hazard, încă o vedetă va absenta de la meciul cu Italia din sferturile de finală de la EURO 2020

Selecționerul Roberto Martinez a anunțat că Eden Hazard și Kevin De Bruyne nu vor evolua la meciul cu Italia de vineri, deși accidentările suferite în meciul cu Portugalia nu sunt foarte grave.

Partida dintre Belgia și Italia, din sferturile de finală de la EURO 2020, va avea loc la Munchen, vineri, de la 22:00.

Eden Hazard a suferit o accidentare la coapsă, iar selecționerul Roberto Martinez l-a înlocuit în minutul 87 cu Yannick Carrasco.

Mijlocașul Kevin De Bruyne a ieșit accidentat în startul reprizei secunde, acuzând dureri la gleznă în urma unui duel cu portughezul Palhinha.

”Este totuși o veste bună pentru noi. Eden și Kevin nu au accidentări la nivelul structurii, așa că vor rămâne în lot. Hazard a simțit dureri la bicepsul femural, după un impact dur, dar nu este nimic serios. De Bruyne a primit o lovitură la gleznă și a simțit durere la ligament.

Nu vor fi pregătiți pentru meciul de vineri, dar vor fi apți să joace în următoarea fază a competiției. Trebuie să luăm lucrurile pe rând și să vedem ce se va întâmpla. În acest moment, sunt șanse de 50 la sută și poate timpul nu este în favoarea noastră, dar vor fi pregătiți pentru următorul meci”, a declarat Roberto Martinez, citat de Football Italia.

În ciuda absențelor pe care belgienii le vor avea la meciul cu Italia, Martinez consideră că au șanse foarte bune împotriva italienilor, echipa care a trecut de Austria în optimile de finală.

”Vorbim despre o echipă echilibrată, pentru că nu obții astfel de cifre dacă nu ești o echipă foarte bună. Sunt diferiți, dinamici, moderni în formația de 4-3-3 și cu o structură puternică. Sunt mai puternici ca unitate decât luați individuali.

Trebuie să ne apărăm bine și să încercăm să păstrăm balonul, pentru că și ei sunt foarte buni pe contra-atac. I-am bătut pe campionii en-titre în Portugalia, așa că suntem gata să învingem și Italia”, a mai spus Roberto Martinez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: