/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Tânăra de 17 ani care a murit în Turcia va fi repatriată mâine

missing
29 iunie 2021, ora 19:57

Tânăra din Bălți, care a decedat luni, 28 iunie, pe o plajă din Turcia, va fi repatriată miercuri, 30 iunie. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Daniel Vodă. Fata de 17 ani a fost dusă de un val puternic și nu a putut fi salvată de cei care se aflau în apropiere.

„Prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Ankara, Ministerul de Externe a fost informat de către autoritățile locale din Turcia despre decesul în rezultatul unui înec, a unei moldovence în regiunea localității Sakarya Karasu. Misiunea diplomatică este în contact cu rudele persoanei decedate pentru a oferi asistența informațională necesară și perfectarea pașaportului mortuar”, precizează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Potrivit portalului nordnews.md, tânăra este originară din raionul Ștefan Vodă. Acesta era studentă la Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram