image
Sursa foto: descopera.ro

Top 5 zodii care nu pot fi mințite; Au o intuiție deosebită

Fiecare zodie prezintă calitățile sale incontestabile, iar în tot zodiacul distingem unii nativi care prezintă un al șaselea simț când vine vorba despre detectarea minciunilor. Aceștia prezintă o intuiție dezvoltată și un spirit de observație ascuțit, care uneori involuntar observă micile gesturi, inflexiunea vocii și alte detalii care trădează o persoană care minte.

Gemeni

Nativii Gemeni au un spirit de observație ascuțit și o intuiție de invidiat, așadar vor bănui imediat lipsa de sinceritate. Mai mult decât atât, inteligența și curiozitatea caracteristică îi ajută să pună întrebările cele mai potrivite, care pun în bucluc orice persoană ce încerca să îi ducă de nas.

Totuși, odată ce au înțeles că sunt duși cu zăhărelul, nativii au toleranță față de ceilalți, analizează motivele minciunii și mai ales dacă este vorba despre celebra minciună cu intenții bune. În general, ei reacționează prin umor și sarcasm în fața persoanelor care mint, așadar replica lor s-ar putea să usture, însă nu vor face o tragedie din situația neplăcută în care se află.

Balanță

Dacă ai de gând să minți un nativ Balanță, gândește-te de două ori. Prin natura lor, nu se concentrează asupra ansamblului, ci asupra detaliilor, care sigur vor fi insuficiente în minciuna pe care o pui la cale. Mai mult decât atât, cu inteligența și logica lor incredibilă, avor simți imediat dacă firul poveștii e nesigur, dacă persoana care povestește se fâstâcește sau dacă ceea ce aud nu este în concordanță cu adevărul lor interior.

Ceea ce trebuie să știi este că un nativ Balanță nu vrea să îți demonstreze nimic dacă îl minți, așadar nu va încerca nici să îți arate că știe că îi spui verzi și uscate, nici să îți demonstreze adevărul. Din acest punct de vedere, poți simți cum se va îndepărta de tine, fără să îți spună un motiv anume.

Scorpion

Nativii Scorpion pot ști că urmează să îi minți înainte de a auzi un cuvânt. Ei simt de la distanță intențiile celor din jur, având o intuiție sporită și o putere de a înțelege oamenii pe care o capătă involuntar. Când deja ai început să vorbești, ei pot urmări atent tot ceea ce spui. Interesul prea sporit al unui Scorpion când încerci să faci o situație a părea banală sau o întrebare atât de în amănunt încât pentru câteva secunde te lasă fără replică demonstrează că nu ai nicio șansă să minți.

Ba mai mult, îți poate întreba prietenii sau găsește metode de a testa adevărul la care este greu să te gândești, căci mintea lor isteață găsește punctele slabe din povestea ta inventată.

Capricorn

Capricornii sunt unii dintre cei mai sceptici nativi din întregul zodiac, care vor pune la îndoială orice și pe oricine. În plus, ei sunt foarte analitici și organizați, toate aceste trăsături făcându-I foarte greu de păcălit.

Atunci când descoperă că sunt mințiți, nici capricornii nu îi expun pe cei lipsiți de onestitate, dar trec mai departe cu „o lecție învățată”.

Nativii pot reacționa impulsiv, îți pot divulga minciuna și altora, nu sunt dispuși să ierte persoanele care au încercat să le înșele încrederea. Și că tot vorbim de încredere, aceasta este și așa foarte greu de câștigat în fața unui Capricorn, astfel că, atunci când o pierde, este dureros pentru acesta.

Vărsător

Vărsătorii au minți ascuțite, un spirit de observație bun și o intuiție puternică, ceea ce îi face și pe ei adevărate detectoare de minciuni. Ei vor obosi mincinoșii cu întrebări până când aceștia se vor încurca în propriile povești inventate.

Totuși, acești nativi sunt foarte înțelegători și au răbdare să afle motivele pentru care au încercat unele persoane să îi mintă. În plus, ei tind să-i ierte pe cei care modifică puțin adevărul, cu scopul de a nu afecta relația pe care o au. În schimb, în privința celor care îi mint încontinuu, lucrurile se schimbă – vărsătorii îi vor face să regrete!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: