image
Sursa foto: Getty Images

Luis Enrique, apel la poliţie după ce Morata a fost ameninţat cu moartea!

Criticat pentru nereuşitele sale în faţa porţii în faza grupelor Euro-2020, atacantul spaniol Alvaro Morata a fost ţinta ameninţărilor, în special pe reţelele de socializare. Selecţionerul Luis Enrique consideră că autorii acestor ameninţări nu trebuie să rămână nepedepsiţi, informează AFP.

Luis Enrique a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că insultele şi ameninţările primite de Alvaro Morata după primele două meciuri ale Spaniei la Euro-2020 ar trebui să fie puse "în mâinile poliţiei".

"Insultarea cuiva şi ameninţarea lui cu moartea şi chiar a membrilor familiei sale şi a copiilor săi este o infracţiune, o infracţiune gravă", a spus Enrique.

"Ameninţările la adresa unui jucător, unui membru al familiei lui sau unui copil nu le acceptăm. Fiecare este responsabil pentru acţiunile sale şi ar trebui să fie conştienţi de ceea ce fac. Nu pot să cred că oamenii pot face comentarii atât de jignitoare pe reţelele sociale", a afirmat Koke, fost coechipier al lui Morata la Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: