image
Sursa foto: AFP

Horoscop 27 Iunie 2021: Gemenii petrec clipe minunate, iar pentru Scorpioni stresul e la ordinea zilei

Gemenii petrec clipe minunate alături de cei dragi, Scorpionii au nevoie de linişte pentru a termina un proiect, iar Peştii au parte de satisfacții profesionale.

Berbec

Ai abilitatea de a-ţi reveni cu mare uşurinţă, poți renaște din propria-ţi cenușă. Fii atent, nu abuza de această energie, relaxează-te cât poţi de mult. Dacă nu ţii cont de asta şi te îngrijorezi din nimic, te vei simți agitat și vei avea o mulțime de probleme de concentrare.

În relația de cuplu ești temperamental, te aprinzi repede și ești gata să contraataci fără niciun motiv. E posibil ca partenerul tău să se simtă redus la tăcere de aceste reacții, așa că fii mai atent și mai domolește-le!

Taur

Ești foarte analitic azi. Ai toate informațiile la îndemână și le scoți la înaintare în contextul potrivit. Parcă ai făcut o muncă de detectiv ca să aduni această mulțime de date foarte variate. Ceilalți te privesc cu admirație, apreciind implicarea ta, iar derularea unor proiecte este pusă sub comanda ta sigură. Ești mulțumit de tine, ceea ce nu ți se întâmplă prea des.

Spre seară, trezindu-te singur, te apucă o stare de melancolie. Devii gânditor și puțin neliniștit, dar îți revii anticipând ziua ce va urma.

Gemeni

Vei petrece ore magice alături de cei apropiaţi și te vei simți în formă. Pe planul financiar, reuşeşti echilibrul pe care l-ai visat de mult timp. Iese la iveală petrecărețul din tine azi. Ai un chef nemaipomenit să te distrezi și să risipești orice urmă de grijă pentru ziua de mâine. Chiar dacă se anunță o zi lungă de muncă, tu parcă ai fi tot timpul în altă parte, tratând cu ușurință și umor orice potențială problemă. Jonglezi cu sarcinile, animi conversații și glumești cu orice ocazie.

Rac

Te temi de singurătate și ai de multe ori momente de îndoială față de cei din jurul tău.Nu arăta nimănui că ai fi dependent de o anumită persoană, lucru material sau bani, căci asta te va face vulnerabil. Ideal ar fi să-ţi găseşti un hobby care să te facă să uiţi de aceste gânduri negative. Azi ești nostalgic și orice faci are accente de ușoară melancolie.

Leu

Succesul financiar va apărea în fundal, dar într-o perspectivă mai îndepărtată.E posibil să fie nevoie să faci mai multe călătorii pentru a ajunge să-ţi îndeplineşti misiunea sau proiectul propus, să realizezi personal o multitudine de abordări și contacte. Relaţia cu persoana iubită nu putea fi una mai bună.

Nu știi cum să termini mai repede cu treburile și să organizezi o evadare din cotidian. În planul sentimental, se pare că nu poți provoca transformările de care ai nevoie pentru a fi mulțumit. Poate îți dorești prea mult deodată sau te străduiești prea mult acolo unde ar trebui să fie o evoluție firească.

Fecioară

Seninătatea ta este percepută pozitiv în jurul tău, aşa că vei avea posibilitatea să aprofundezi o prietenie mai veche. Vei demasca inamicii şi situaţiile dificile se vor transforma în avantajul tău. Cu greu vei fi dispus să faci anumite concesii şi asta numai pentru că ai nevoie de sprijin.

Tot felul dificultăți financiare nu-ți dau pace. Gestionarea bugetului unui proiect sau a finanțelor proprii îți fac viața amară, oricât ai încerca să iei lucrurile pe rând și să faci calcule detaliate.

Balanţă

Atmosfera de acasă poate părea puțin rece, dar poți obține înțelegerea partenerului tău cu un simplu „mulţumesc” sau o îmbrăţişare. Nu este cazul să te simți neajutorat și înțeles greșit. În realitate, este doar o analiză proastă din partea ta şi asta pentru că nu-ţi manifeşti destul de deschis sentimentele și te ascunzi sub un aer fals detașat.

Nu e un moment bun pentru decizii importante cu niște consecințe pe termen lung. Dacă ești în situația să decizi pentru altcineva, cântărește bine argumentele pro și contra.

Scorpion

Dorințele înăbușite te pot face tăcut şi poți bloca instinctiv reconcilieri pozitive. Ca să eviţi acest lucru, este bine să încerci experiențe noi care sunt acum disponibile pentru tine și să profiţi de ocazie. Știi să fii determinat și atent la detalii atunci când îţi urmăreşti problemele și interesele. Preferi să lucrezi în liniște, iar rezultatul îţi satisface așteptările, e perfect.

Stresul e la ordinea zilei și parcă se creează din nimic. Dacă ziua continuă în felul ăsta, e posibil să te afecteze mai mult decât îți dai seama, mai ales în planul sănătății. Viața ta sentimentală este așa cum ai visat, chiar dacă nu îi poți acorda partenerului cât timp ți-ai dori. Dar vor veni și vremuri mai bune din acest punct de vedere.

Săgetător

Viața ta socială este aproape nulă. Trebuie să înţelegi că, pentru a dezvolta portofoliul de clienţi, este bine să fii prietenos și să ai un rol esențial, să fii popular între prieteni.Dedică-ți timp pentru a reflecta, a studia şi a cerceta pentru a-ţi dezvolta abilitățile analitice și de înțelegere.

Acest lucru îţi va permite să câştigi încredere şi să atragi anumite persoane care îţi vor aduce o infuzie de cunoştinte noi și te vor sprijini oferindu-ţi suport necondiționat. Ai adunat multe în tine, atât sentimente, cât și idei. E momentul să le scoți la suprafață, pentru că ai bune oportunități și, în sfârșit, poți culege roadele.

Capricorn

Deseori te ocupi de anumite mărunţişuri care nu se încadrează neapărat în şablonul tău preferat de viață. Stai liniştit, este o calitate care îţi permite să-ţi menții echilibrul.

Azi tot felul de chestiuni administrative te încurcă, ținându-te departe de proiectele tale dragi. Cu puțin noroc, le poți rezolva în prima parte a zilei. Apelează la cunoștințe dacă se ivește vreo ocazie favorabilă, mai ales că acest lucru îți poate salva timp prețios.

Vărsător

Eşti înconjurat de oameni cu care ai o afinitate. Vei fi chiar mai sensibil la complimente, dar şi la critici. Dornic să atragi atenția, te comporți fermecător și eşti atractiv. Îţi poţi atinge obiectivele într-o clipită, numai că vei fi prima victimă a jocului tău, pentru că știi când să te opreşti.

E o zi bună pentru comunicarea în afaceri, așa că ar trebui să profiți. Indiferent că e vorba de un proiect mai mare sau mai mic, șansele să reușești să închei o colaborare bună sunt de partea ta. Partea ta misterioasă se manifestă cu prisosință în relația de cuplu pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Peşti

Începi sau îţi reiei studiile sau participi la întruniri într-un mediu cultural. Vei descoperi multe satisfacții, iar persoanele pe care le vei întâlni te vor ajuta să descoperi orizonturi noi. Nimic nu scapă ochiului tău critic şi, dacă ceva nu-ţi convine, te exprimi în mod clar, fără să-ţi pese că jigneşti.

Contactul cu rutina zilnică te scoate din încurcătură, dar pentru scurte perioade, așa că ai nevoie de soluții mai puternice. Vezi ce opțiuni ai și pe cine te poți baza să te însoțească într-o mică evadare chiar și undeva în apropiere de locul de muncă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: