/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ce a făcut Igor Dodon ieri la Moscova? Răspunsul evaziv al socialistului Vladimir Odnostalco

missing
25 iunie 2021, ora 23:02

Igor Dodon a mers ieri la Moscova ca să se întâlnească cu diaspora din capitala Federației Ruse. Asta spune socialistul Vladimir Odonostalco. Invitat la ediția din această seară a emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV, deputatul a evitat mai întâi să ofere un răspuns clar. 

„Nu știu programul domnului președinte Igor Dodon. Nu știu ce a făcut acolo”, a spus inițial Odnostalco.

După insistențele moderatoarei, socialistul a spus că liderul său de partid s-ar fi întâlnit cu moldovenii de acolo.

„La Moscova, Igor Dodon se întâlnește cu diaspora moldovenească. Și zilele trecute s-a întâlnit, la Sankt Petersburg. Asta e normal, la oameni cineva trebuie să se gândească. Mi se pare că a fost cu el și Constantin Starâș”, a declarat deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco.

Amintim că o echipă TV8 l-a surprins noaptea trecută pe Dodon în timp ce ieșea în grabă din clădirea aeroportului, prin zona VIP, după care a urcat în automobil, fără a reacționa la solicitarea echipei noastre de a răspunde la întrebări. Mai mult, un angajat al Aeroportului a blocat accesul reporterului nostru și a ținut echipa de filmare la distanță de socialist. Igor Dodon a aterizat la Chișinău, la bordul unei curse regulate, în jurul orei 01:40. Aeronava a pornit de pe Aeroportul internațional Sheremetyevo.

Fostul președinte de țară, care în prezent nu deține nicio funcție în stat, a folosit ieșirea prin zona VIP. Afară era așteptat de un automobil, altul decât cel folosit în ultima perioadă. La ieșire, un agent din paza aeroportului a blocat accesul echipei TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram