image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalistul care impresionează la EURO putea avea cu totul alt destin! De ce a fost refuzat la școala de poliție

Robin Gosens a fost unul dintre jucătorii cheie ai reprezentativei Germaniei până în acest punct al Campionatului European.

Jucătorul de la Atalanta a atras atenția multor cluburi cu performanța sa de la EURO 2020, dar în urmă cu câțiva ani, Gosens își imagina cu totul altfel viața sa.

Înainte de a deveni un fotbalist profesionist în Olanda, la Vitesse Arnhem, Gosens și-a dorit să devină polițist.

Acesta și-a încercat norocul la școala de agenți de poliție de la North Rhine-Westphalia, dar a fost respins pe motiv că un picior este mai scurt decât celălalt.

Cu toate acestea, a fost acceptat la altă instituție de agenți de poliție, în Rheinland-Pfalz, dar tatăl său l-a convins să urmeze o carieră în fotbal.

”A fost aproape să devină agent de poliție în Rheinland-Pfalz. Nu a fost primit la North Rhine-Westphalia pentru că lungimea picioarelor sale diferă cu 0.5 milimetri, dar la Rheinland-Pfalz a trecut testul. I-am spus: <<Ai putea să mergi la poliție anul următor. Să nu spui că nu ai încercat>>”, a declarat tatăl fotbalistului, citat de The Sun.

Jucătorul de la Atalanta a fost atent urmărit de echipele de top din Europa și se pare că performanța lui i-a convins pe oficialii de la FC Barcelona.

Potrivit Sport1, reprezentanții clubului catalan l-au contactat pe agentul jucătorului și l-au întrebat despre disponibilitatea lui Gosens de a se transfera la Barcelona.

În afară de Barcelona, echipele din Bundesliga, Bayern Munchen și Borussia Dortmund sunt interesate de jucătorul în vârstă de 27 de ani și ar dori să le propună celor de la Atalanta un schimb.

Atalanta a plătit pentru Gosens doar 1.2 milioane de euro în 2017, dar, dacă se hotărăște să îl cedeze, gruparea din Serie A ar putea încasa o sumă impresionantă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: