Partidul Democrația Acasă, învinuit că a introdus în listă „oamenii lui Șor”. Cum comentează Costiuc

by D M
Distribuiti mai departe...

Odată cu începerea dezbaterilor electorale, la iveală apar informații interesante despre unii concurenți electorali și listele întocmite de aceștia. În cadrul unei dezbateri electorale, reprezentanta Partidului „Nostru”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Elena Grițco, a dezvăluit că, nepotul actualului deputat al Partidului „Șor”, Petru Jardan se regăsește pe lista Partidului Democrația Acasă.

Interesant lucru este faptul că, inițial pe poziția a treia pe lista Partidului Democrația Acasă se regăsea președintele Partidul „Pentru Oameni, Natură şi Animale” (PONA), avocatul Ion Dron. Ulterior, acesta a fost exclus din listă și inclus Constantin Jardan, nepotul lui Petru Jardan.

Drept argument, președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc a invocat faptul că, pe Jardan Constantin îl cunoaște din 2007 și „este un om cu o moralitate și verticalitate de necombătut.

„Este un fals că sînt a lui Șor. sînt oameni minunați pentru care eu răspund”, a spus Costiuc în cadrul unor dezbateri electorale. Amintim că, săptămîna trecută, mai mulți membri ai Partidului Democrația Acasă l-au acuzat pe liderul formațiunii, Vasile Costiuc, că a elaborat lista electorală pentru alegerile din 11 iulie fără să-i consulte și că ar fi luat bani pentru primele locuri pe listă.

Sursa: noi.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.