/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Noi detalii despre incidentul de la Telenești, unde doi ciobani au murit după ce ar fi băut erbicide. Echipa TV8, agresată de proprietarul stânii

missing
22 iunie 2021, ora 22:47

După decesul a doi ciobani de la o stână din raionul Telenești, poliția a pornit o anchetă penală. Oamenii legii vor să afle care a fost cauza exactă a morții. Preliminar, victimele s-ar fi otrăvit după ce ar fi băut erbicide dintr-o sticlă pe care ar fi găsit-o în câmp. Între timp, un alt lucrător de la stână, care ar fi consumat și el lichid din sticla găsită în câmp, se află în stare gravă la spitalul raional Telenești. În timpul filmărilor, proprietarul stânii a agresat echipa noastră și a deteriorat telefonul mobil al reporterului.

Proprietarul stânii din localitatea Zahareuca unde acum două zile s-a produs tragedia s-a arătat deranjat de echipa noastră de filmare. Bărbatul nu sa prezentat și a negat că el ar fi proprietarul stânii, dar a continuat să înjure echipa noastră de filmare și chiar să agreseze reporterul și cameramanul.

Ulterior oamenii din localitate dar și primara ne-au confirmat că bărbatul care ne-a agresat este proprietarul stânii. Primara spune ca este un om gospodar și se bucură de respectul sătenilor. Cât ține de cazul ciobanilor care au decedat, după ce s-ar fi otrăvit cu erbicide, primara susține că nu cunoaște multe detalii.

Tragedia din Zahareuca s-a produs acum 2 zile. Cei doi bărbați, în vârstă de 36 și 38 de ani, originari din localitatea Negureni, ar fi găsit o sticlă cu o substanță lichidă de culoare roz, în timp ce pășteau oile. Aceștia ar fi luat sticla și timp de două zile ar fi băut din ea. Duminică seara, unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul raional Telenești, unde a fost internat în secția de reanimare, însă a decedat la scurt timp după asta.

Cel deal doilea a fost transportat și el spital, însă, din nefericire medicii nu i-au mai putut salva viața. Totodată, la moment, în reanimare se află un al treilea bărbat, care a consumat lichid împreună cu ei, iar acum se afla în stare gravă. În urma incidentului pe care l-a avut cu proprietarul stânii, TV8 a depus o plângere la poliția din Telenești prin care a solicitat ca acest caz să fie cercetat conform legii, iar agresorul să fie sancționat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram