image
Sursa foto: Getty Images

116 milioane de euro pentru atacantul dorit de Pep Guardiola! Manchester City dă lovitura verii în mercato

Harry Kane nu mai este dispus să continue la Tottenham, iar Manchester City vrea să profite.

Gruparea lui Pep Guardiola este în căutarea unui atacant central după ce l-a lăsat pe Sergio Aguero să plece liber de contract la Barcelona, iar Harry Kane este considerat varianta ideală.

Manchester City este gata să facă și prima ofertă pentru Harry Kane, anunță Daily Star. ”Cetățenii” vor ”pune pe masă” 116.000.000 de euro celor de la Tottenham pentru atacantul englez.

Campioana Angliei va face propunerea în mod oficial la jumătatea lunii viitoare, după sfârșitul EURO 2020, unde Harry Kane se află alături de naționala condusă de Gareth Southgate.

Deși Harry Kane este prioritatea pentru această perioadă de mercato, Manchester City nu este, totuși, dispusă să negocieze o perioadă îndelungată de timp pentru transfer, dorind să aibă opțiunea de a se reorienta către o altă țintă, dacă Tottenham refuză oferta.

Tottenham a luat la cunoștință dorința lui Harry Kane, însă nu va renunța la atacant prea ușor, prețul solicitat de Daniel Levy fiind 150.000.000 de euro, sumă considerată, însă, mare de Manchester City.

Harry Kane a anunțat că nu vrea să continue la Tottenham, club la care a început fotbalul, din cauza lipsei de performanță sportivă.

Naționala Angliei are așteptări mari de la acest EURO, iar valoarea lui Harry Kane este unul dintre argumentele britanicilor.

Selecționata lui Gareth Southgate are patru puncte după primele două meciuri, 1-0 cu Croația și 0-0 cu Scoția, însă atacantul lui Tottenham nu a reușit să ”strălucească”.

Harry Kane a fost titular în ambele jocuri, dar evoluțiile sale nu a fost cele așteptate. Singurul gol al englezilor de la EURO 2020 a fost marcat de Raheem Sterling.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: