image
Sursa foto: captură video

Dinu Plângău publică imagini cu Usatâi, Damir și Jizdan cum trag din Kalașnikov // VIDEO

Deputatul Platformei DA Dinu Plângău a publicat imagini în care apare Renato Usatâi alături de Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne pe vremea lui Plahotniuc, dar și Dorin Damir, finul de cununie al oligarhului. Aceștia se distrează la un tir și trag din Kalașnikov.

Potrivit lui Dinu Plângău, imaginile au fost făcute în perioada când erau organizate proteste împotriva regimului Plahotniuc.

„Usatâi a fost prieten cu toți oligarhii. Consilierul lui Filat. Prieten cu Plahotniuc, care i-a permis să se întoarcă în 2015. Are relațiile strânse cu Platon. Apropo, amândoi insistă că Laundromatul nu este o crimă. Usatâi l-a susținut în 2016 pe Dodon. E bun un prieten cu Vâlcu, partenerul lui Nichiforciuc, care acum îl sprijină pe Dodon. Au fost vecini la Moscova. Usatâi este prieten cu Damir. Datorită căsătoriei surorii sale, a reușit să aibă o firmă-capușă pe lângă Calea Ferată Rusia. Apropo, Iacunin a demisionat în legătură cu multiple scandaluri privind aceste firme”, a comentat Dinu Plângău.

„Usatâi, atunci trebuia să agiți pumnii - pe vremea lui Plahotniuc, nu să dai mâna cu el și cu prietenii lui. Noi ne luptam aici, iar tu făceai filmări de la Moscova și Dubai - asta e diferența”, a adăugat deputatul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: