image
Sursa foto: Instagram

Prima imagine din spital cu Christian Eriksen și mesajul puternic transmis de danez

Christian Eriksen (29 de ani) a trecut prin momente cumplite când s-a aflat între viață și moarte în timpul partidei Danemarca - Finlanda 0-1, din Grupa B de la Euro 2020, dar starea sa medicală e bună în prezent.

Playamaker-ul lui Inter Milano a postat în această dimineață pe contul său de Instagram prima imgine de pe patul de spital din Copenhaga. Liderul naționalei Danemarcei afișează un zâmbet larg și transmite un mesaj dătător de speranță. Nu precizează cât va mai sta în spital, dar menționează că va mai fi supus unor investigații.

"Vă salut! Vă mulțumesc pentru urările de bine și pentru mesajele primite din toate colțurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine și pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date.

Trebuie să mai trec prin câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi înveseli pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca!

Toate cele bune! Christian", a scris danezul, pe contul său de Instagram.

Mijlocașul danez se află de sâmbătă seară la un spital din Copenhaga, iar veștile venite de acolo sunt din ce în ce mai bune. Italienii de la Gazzetta Dello Sport, care au publicat ieri și o scurtă reacție a lui Eriksen, prima după momentul dramatic de sâmbătă, au oferit noi detalii despre starea de sănătate a fotbalistului.

Eriksen ar putea fi externat încă de miercuri, 16 iunie, scrie sursa citată, însă danezul va mai avea de așteptat până când va primi un diagnostic exact. În ultimele zile, medicii au efectuat mai multe analize amănunțite la inimă pentru a încerca să stabilească ce a dus la momentul de cumpănă din cariera jucătorului de la Inter.

În plus, o altă veste care poate fi considerată bună este că Eriksen l-a rugat pe bucătarul naționalei din Danemarca să îi aducă o pizza: "Mesaj livrat lui Chef Per Thostesen, care a livrat direct la etajul 13 al spitalului o pizza pregătită pentru această ocazie. Apetitul nu lipsește, un semn bun în privința stării de sănătate a lui Eriksen", au scris italienii.

Eriksen a fost vizitat la spital de familie - părinții săi, soția Sabrina, sora Louise, dar și de medicul naționalei, Martin Boensen și colegii Kjaer și Schmeichel, care au avut un rol esențial în momentul de cumpănă de pe Parken.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: