image
Sursa foto: Getty Images

Pep Guardiola s-a întâlnit cu Joan Laporta! Ce mutări au pus la cale

Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City, a luat parte la un turneu de golf în Palma de Mallorca, unde s-a întâlnit cu președintele celor de la FC Barcelona, Joan Laporta.

Cei doi nu au jucat doar golf, ci au discutat și despre posibilele mutări pe care cele două formații le pot face.

Gerard Romero, unul dintre jurnaliștii de la RAC 1, a anunțat că Guardiola și Laporta au profitat de această ocazie pentru a vorbi despre perioada de transferuri. Antrenorul de la City i-ar fi propus lui Laporta șapte dintre jucătorii de la Manchester City care nu mai au loc în planurile antrenorului și ar accepta să meargă la Barcelona.

Unul dintre acești jucători ar fi, potrivit Mundo Deportivo, Aymeric Laporte. Se pare că, după sosirea lui Ruben Dias la Manchester, Laporte nu mai face parte din planul lui Guardiola, iar catalanii au nevoie de un fundaș central care să completeze defeniva catalană.

Bernardo Silva și Joao Cancelo sunt și ei doi dintre jucătorii ”cetățenilor” pe care Pep Guardiola ar vrea să îi utilizeze ca monedă de schimb pentru Sergi Roberto și Dembele.

De asemenea, numele lui Raheem Sterling a fost menționat de curând ca o posibilitate pentru gruparea catalană.

Mundo Deportivo avertizează că o eventuală mutare a lui Sterling pe Camp Nou este "o afacere foarte complicată". Sub contract cu "cetățenii" până în vara anului 2023, prețul englezului ar fi principalul impediment în calea unui transfer la Barcelona. Pentru a-l achiziționa, catalanii ar fi nevoiți să includă cel puțin doi jucători din propria curte în tranzacție.

În plus, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai fost indispensabil pentru Pep Guardiola, Raheem Sterling rămâne unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Manchester City. Cu toate acestea, relația bună dintre tehnicianul spaniol și președintele Barcelonei, Joan Laporta, ar putea deschide o portiță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: