image
Sursa foto: Getty Images

Khabib Nurmagomedov vrea să devină fotbalist: "Dacă o să primesc ceva interesant, voi accepta". Cu ce echipă ține "Vulturul"

După ce a renunțat la cariera de luptător, Khabib Nurmagomedov (32 de ani) este gata să accepte o nouă provocare. "Vulturul" așteaptă o ofertă "interesantă" pentru a-și îndeplini visul din copilărie: să devină jucător profesionist de fotbal.

Pasiunea lui Khabib pentru fotbal este cunoscută de toată lumea, însă fostul luptător vrea să o ducă la următorul nivel. Nurmagomedov se antrenează pentru a atinge forma optimă care să-i permită să facă față nivelului din fotbalul profesionist.

"Mai multe echipe de fotbal mi-au făcut oferte. Trebuie să-mi intru în formă. Luptele și fotbalul sunt lucruri diferite. Dacă o să primesc ceva interesant, voi accepta. E visul copilăriei mele. Urmăresc fotbalul dintotdeauna, e prima mea dragoste", a recunoscut Khabib Nurmagomedov, pe pagina sa de Facebook.

Fostul luptător rus susține că l-a admirat pe Ronaldo Luís Nazario de Lima, starul Braziliei din anii '90 - începutul anilor 2000, apoi a fost vrăjit de Cristiano Ronaldo. Nurmagomedov ține cu Real Madrid, însă îi plac și câteva echipe din Premier League, printre care Manchester United, City și Liverpool.

"Fotbalul e cel mai tare sport. Când am crescut, mă uitam la Ronaldo, brazilianul, apoi la Cristiano. Finala Cupei Mondiale din 1998 este pentru mine unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-am văzut vreodată. Fotbalul e la un alt nivel. Îmi place competiția, îmi plac luptele, dar fotbalul e cel mai tare sport.

Cred că Premier League e cel mai bun campionat, urmăresc multe echipe. Îmi place Manchester United, îmi place City, Liverpool. Șeicul Mansour e prietenul meu. Țin cu Real Madrid, dar Premier League e cel mai bun campionat de urmărit. Mi-a plăcut mult de brazilianul Ronaldo, dar ce a facut Cristiano în carieră, să câștige tot ce a câștigat., e fantastic", a adăugat Khabib Nurmagomedov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: