image
Sursa foto: msmps.gov.md

A doua ediție a maratonului organizat de USMF: În zilele de 12 și 13 iunie, persoanele care s-au vaccinat pot face rapelul

La USMF, strada Testemițeanu 25 şi 27, se desfăşoară a doua ediție a Maratonului Imunizării „De la student la student".

Unele persoane au venit pentru realizarea rapelului cu vaccinul Pfizer şi Sinopharm, iar altele s-au vaccinat cu prima doză de vaccin AstraZeneca şi Sinopharm.

Punctele de vaccinare vor activa şi mâine, în intervalul orelor 9:00 - 16:00.

Angajații în sistemul medical care s-au imunizat, recomandă cu încredere tuturor oamenilor să se vaccineze.

„Eu sunt soră medicală şi am ales vaccinul Sinopharm. Sunt sigură în eficacitatea vaccinului şi am hotărât să mă vaccinez pentru a fi în siguranță şi pentru a putea călători liber", a spus Trofimov Jana.

„Am decis să mă vaccinez, pentru că de asta depinde sănătatea noastră şi pentru a opri pandemia, care e mai mult de un an şi jumătate. Totodată, vaccinarea ne va permite să ne dezvoltăm", a spus Olga Sculea.

„Sunt medic legist şi sunt convinsă că vaccinarea e soluția perfectă pentru a depăşi situația în care s-a pomenit omenirea. Mă simt bine după vaccinul Sinopharm şi nu am avut efecte secundare", a spus Natalia Toporeț.

La prima etapă a Maratonului universitar de imunizare „De la student la student”, desfășurat în periaoda 21 – 23 mai, au fost imunizate 4.068 de persoane, dintre care 2.500 cu Pfizer și 380 cu Sinopharm.

gov.mdgov.md
gov.mdgov.md
gov.mdgov.md
gov.mdgov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: