image
Sursa foto: Getty Images

Amanda Nunes, dublă campioana mondială în UFC, a provocat-o la o luptă în cușcă pe Kim Kardashian

În sporturile de contact, pare că a început o modă a duelurilor organizate între sportivi de performanță și vedete de talie internațională.

Recent, Floyd Mayweather a intrat în ring cu vlogger-ul Logan Paul, într-un meci demonstrativ, încheiat cu o remiză. La un prim calcul estimativ făcut de presa americană, în urma meciului, Floyd Mayweather ar încasa o sumă totală de aproximativ 57 de milioane de dolari.

Într-o glumă făcută pe rețelele de socializare, campioana mondială UFC la două categorii, Amanda Nunes, a provocat-o la o luptă în cușcă pe Kim Kardashian, una dintre cele mai mari vedete internaționale.

”Kim Kardashian, hai să facem asta”, a scris Amanda Nunes, pe pagina sa oficială de Twitter.

Luptătoarea din Brazilia este campioană UFC la categoriile ”cocoș” și ”pană” și deține un record de 21 de victorii și doar patru înfrângeri.

Amanda Nunes nu a mai pierdut din 2014, atunci când a fost învinsă de Cat Zingano, prin knockout tehnic, în a treia rundă.

Ultima sa luptă a avut loc în luna martie, atunci când a învins-o pe Megan Anderson, după ce a prins-o pe luptătoarea australiană să cedeze în prima rundă.

Brazilianca a făcut postarea la câteva zile după ce președintele UFC, Dana White, a explicat motivul pentru care meciurile demonstrative vor aduna întotdeauna mulți spectatori.

”Imaginați-vă dacă Kim Kardashian ar vrea să lupte cu Amanda Nunes. Cât de mare ar fi acea luptă”, a declarat Dana White, citat de Daily Mail.

Președintele UFC a mai adăugat că cele două femei ar putea încasa, în urma luptei, între 50 și 100 de milioane de dolari.

Dacă ar accepta propunerea luptătoarei, Kardashian nu ar fi la prima experiență în ring. În anul 2009, Kim Kardashian a luat parte la un meci demonstrativ de box, împotriva actriței Tamara Frapasella. Deși a fost susținută de pe margine de mama ei Kris și de sora sa, Khloe, Kardashian a pierdut lupta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: