image
Sursa foto: Getty Images

Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare incert! Portughezul va lua o decizie după Euro 2020

În ultima perioadă, s-a vehiculat că vedeta celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, nu va continua pe Allianz Stadium și în sezonul următor.

Jorge Mendes, agentul fotbalistului portughez, continuă să caute variante pentru cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Potrivit ESPN, căpitanul Portugaliei ar putea pleca în această vară de la Juventus. Viitorul său la Torino este incert, dar aceeași sursă menționează că atacantul nu va lua o decizie până la finalul Campionatului European.

Ronaldo se pregătește alături de selecționata Portugaliei pentru turneul final, unde trebuie să apere trofeul câștigat în urmă cu patru ani, la Euro 2016.

Cu toate acestea, se pare că atacantul a purtat o discuție cu Massimiliano Allegri, tehnicianul care va prelua ”Bătrâna Doamnă” începând cu sezonul următor. Cei doi au petrecut un singur sezon împreună, 2018-2019.

Salariul uriaș pe care îl are Ronaldo și prețul fixat de Juventus, de cel puțin 29 de milioane de euro, sunt principalele obstacole care ar putea periclita transferul portughezului. Cu toate acestea, se pare că agentul jucătorului, Jorge Mendes, caută variante la echipele mari ale Europei.

Mendes i-a contactat pe șeicii de la Paris Saint Germain, dar și fostele echipe ale portughezului, Manchester United și Real Madrid.

Ronaldo nu s-a decis încă în privința viitorului său, dar, cel mai probabil, acesta va anunța ce va face din sezonul următor după Campionatul European.

Preşedintele clubului francez, Nasser Al-Khelaifi, "vede în cvintuplul câştigător al Balonului de Aur vedeta care, împreună cu Neymar, poate câştiga Liga Campionilor", scrie AS.

Brazilianul Neymar a inflamat la rândul său zvonurile privind posibilul transfer al portughezului pe Parc des Princes, după ce a declarat: "Vreau să joc alături de Cristiano Ronaldo. Am jucat deja alături de mari jucători precum Messi şi Mbappe. Însă nu am mai jucat până acum împreună cu Cristiano Ronaldo".

Cristiano Ronaldo se grăbeşte să-şi găsească o nouă echipă după ce Juventus Torino l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Massimiliano Allegri, care nu îl include pe portughez în planurile sale pentru sezonul viitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: