image
Sursa foto: Getty Images

Thomas Tuchel şi-a prelungit contractul cu Chelsea. Londonezii pregătesc alte două lovituri

Thomas Tuchel (47 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Chelsea, până în 2024, a anunţat clubul englez, pe site-ul oficial.

"Chelsea se bucură să confirme că, după triumful din Champions LEague, contractul lui Thomas Tuchel a fost prelungit cu doi ani, aşa cum am stabilit în momentul în care el a ajuns la club.

Principalul nostru a preluat echipa în inauarie, a urcat până pe 4 în Premier League şi a asigurat un loc în sezonul viitor din UEFA Champions League chiar înainte de a câştiga trofeul, la finalul acestui sezon.

Sub comanda lui Tuchel, Chelsea a ajuns în finala Cupei Angliei, pierdută în faţa lui Leicester, dar marele succes a fost atins în Champions League, unde am învins-o pe Manchester City după o prestaţie impresionantă în finala de la Porto.", a anunţat Chelsea, pe site-ul oficial.

"Nu cred că exista un moment mai bun decât acesta pentru prelungirea contractului. Sunt recunoscător pentru această experienţă şi foarte fericit să fac parte din familia lui Chelsea. Urmează multe alte aventuri şi privim cu încredere şi cu ambiţie spre viitor.", a afirmat Thomas Tuchel, care mai avea contract cu Chelsea până în vara viitoare.

După anunţul oficial al prelungirii înţelegerii lui Thomas Tuchel, Chelsea pregăteşte alte două lovituri: Thiago Silva şi N'Golo Kante vor semna şi ei noi contracte, anunţă Fabrizio Romano.

Înţelegerea fundaşului brazilian, care expiră în această vară, va fi prelungită cu un an, iar cele două părţi au bătut deja palma, mai urmează doar anunţul oficial.

În privinţa mijlocaşului francez, care a fost desemnat "omul meciului" după finala UEFA Champions League cu Manchester City, discuţiile pentru prelungire vor avea loc după EURO 2020. Actualul contract al lui Kante cu Chelsea expiră în iunie 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: