image
Sursa foto: politiacapitalei.md

VIDEO // Un tânăr, reținut de poliție, după ce a spart geamul unui automobil și a furat o geantă

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de poliție, fiind suspectat de comiterea unui furt din automobil. Tânărul nu este la prima abatere, anterior a fost judecat pentru infracțiuni analogice și jaf.

Potrivit poliției, pe parcursul nopții de 9 mai, suspectul a deteriorat geamul și a pătruns în automobilul de marca „Audi” pentru a sustrage bunurile șoferului. Automobilul era parcat pe strada Moara Roșie din capitală, astfel făptașul a sustras o geantă în care se aflau bunuri materiale și bani, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Prejudiciul estimat de către proprietarul mașinii este de 200 000 de lei. Infractorul și-a recunoscut vina, spunând că banii pe care i-a sustras au fost cheltuiți în scopuri personale.

Actualmente, tânărul este plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru furt, iar conform codului penal în vigoare, riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

politiacapitalei.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: