image
Sursa foto: Red Bull Solo Q

Cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1 - Red Bull Solo Q – revine în Republica Moldova

Moldova își va desemna campionul care va lupta pentru titlul mondial Red Bull Solo Q 2021 râvnit de jucători din peste 35 de țări. Red Bull Solo Q – cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1 - îi invită pe toți jucătorii la o bătălie strategică, ,,pe viață și pe moarte’’, în care aptitudinile individuale fac diferența.

Turneul național începe cu o etapă de calificare online care se va desfășura la data de 29 mai.

Primii 8 jucători din etapa de calificare avansează în Finala Națională, care se va desfășura offline, pe 30 Mai 2021 în hub-ul Artcor. Câștigătorul Finalei Naționale va reprezenta Moldova în cadrul Finalei Regionale și de ce nu în Finala Mondială.

Meciurile din calificări se joacă în sistemul “Best of One” (BO1), Single Elimination, semifinalele se joacă în sistemul Best of Three” (BO3) iar Finala se joacă in sistemul Best of Five (BO5).Modul de joc este 1v1, Blind Pick, iar harta Summoner’s Rift, Top Lane.

Pentru a câștiga un meci trebuie să realizezi un „First Blood”, să distrugi turnul adversarului sau să ucizi 100 de creepi.

Înscrierile în cadrul Red Bull Solo Q Moldova se pot face pe redbull.com/soloqmoldova.

Datorită parteneriatului cu Riot Games, câștigătorul Red Bull Solo Q va lua parte la unul dintre cele mai anticipate evenimente de esports ale anului - League of Legends All-Star 2021.

Red Bull Solo Q face parte din universul internațional Red Bull de esports, din care face parte streamer-ul Ninja și echipa OG - câștigătoare a turneului Dota 2 World Champions 2019.

Noutăţile partenerilor

comentarii: