/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Câțiva trecători, atacați cu cuțitul de un bărbat care s-a aruncat în fața unui TIR. Polițiștii au efectuat împușcături pe o stradă din Bălți

missing
29 mai 2021, ora 19:44
Un bărbat agresiv a fost reținut pe o stradă din Bălți. Acesta sărit în fața unei mașini, a încercat să înjunghie câțiva oameni, apoi să se sinucidă. Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30. Un echipaj de patrulare a fost anunțat de către un trecător că pe o stradă din municipiul Bălți, un pieton intenționat s-a aruncat în fața unui camion de model Mercedes.
„Șoferul TIR-ului a reușit să frâneze la timp. În același timp, în trafic un alt șofer s-a apropiat să ofere ajutor. Bărbatul a scos un cuțit și-a amenințat ambii șoferi. Unul dintre conducători a reușit să-l sustragă și să-i ia cuțitul, însă acesta a mai scos din buzunarul hainei al doilea cuțit, continuându-și amenințările”, au relatat polițiștii.
Între timp, la fața locului au ajuns inspectorii de patrulare care au dus tratative de calmare, convingere și retragerea acțiunilor ilegale. Însă, în acest timp, individul a atacat alți doi trecători.
În timpul operațiunii, unul dintre polițiști a fost atacat cu cuțitul. „A fost nevoit să fie aplicată arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în plan vertical. Agresorul continua să fie extrem de violent cu toți din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri în membrele inferioare ale acestuia imobilizându-l”, au mai menționat inspectorii.
Ulterior, acesta a încercat să-si aplice o tăietură în regiunea gâtului, cu scop de sinucidere. Oamenii legii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția medicilor. Persoana se află în afara oricărui pericol.
Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram