image
Sursa foto: border.gov.md

Edineț: 13 motocositoare și două pompe, estimate la 100.000 de lei, ridicate din mașina unui bărbat; Nu avea actele necesare

Un bărbat de 42 de ani, originar din raionul Edineț, riscă să rămână fără 13 motocositoare și două pompe proaspăt cumpărate, estimate în jur la 100.000 de lei, deoarece nu deținea niciun act de proveniență atunci când a fost oprit de polițiști.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 26 mai, când ofițerii de investigații în comun cu ofițerii echipelor mobile ai Direcției regionale Nord au întreprins acțiuni de contracarare a transportului ilicit de bunuri. Astfel, acționând în baza unei informații operative, la ieșire din orașul Lipcani au stopat în trafic mijlocul de transport de marca Mazda.

La solicitarea polițistului de frontieră de a prezenta actele mijlocului de transport a fost observat în interiorul mașinii diverse bunuri. Întrebat despre încărcătura transportată și proveniență acesteia, conducătorul auto a comunicat că a procurat-o din orașul Lipcani. Ce ține de documentele însoțitoare necesare, în momentul cercetării bărbatul nu deținea niciun act.

Ulterior pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și documentarea cazului dat, mijlocul de transport a fost escortat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani, iar aparatura depozitată în camera de păstrare a corpurilor delicte din incinta Direcției ragionale Nord.

border.gov.mdborder.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: