image
Sursa foto: Iv Ceban//Facebook

FOTO // Maratonul vaccinării de la Palatul Republicii: Peste 1000 de persoane au fost deja imunizate

Și la această oră cozile de oameni dornici să se vaccineze împotiva Covid-19 în cadrul maratonului imunizării de la Palatul Republicii sunt imense. Până la ora 12.00 au fost administrate 1.148 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Oamenilor li s-a pus la dispoziție sticle cu apă potabilă și au fost amenajate corturi și umbrele pentru ca oamenii să se poată adăposti în caz de ploaie.

Cu prima doză de vaccin s-au imunizat 898 de persoane, iar cu a doua doză 250.

Vaccinurile administrate au fost:

- Pfizer - 821 de doze;

- AstraZeneca - 289 de doze;

- Sinophram - 38 de doze;

Amintim că la Palatul Republicii activează peste 100 de lucrători medicali, 50 de asistente medicale și 50 de medici. În cadrul Maratonului au fost amenajate 20 de puncte de vaccinare, care vor activa în intervalul orelor 9:00 – 22:00. De asemenea, pentru măsuri de siguranță, a fost amenajată o zonă de terapie intensivă și una de monitorizare.

La Maratonul Vaccinării, sunt îndemnați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19. Procesul se va realiza fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. De menționat că, în același timp, își va desfășura activitatea și Centrul Municipal de Vaccinare de pe strada Petru Rareș 18.

Iv Ceban//FacebookIv Ceban//Facebook

Iv Ceban//FacebookIv Ceban//Facebook

Iv Ceban//FacebookIv Ceban//Facebook

Iv Ceban//FacebookIv Ceban//Facebook

Iv Ceban//FacebookIv Ceban//Facebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: