image
Sursa foto: casamare.md

Consulatul României la Chișinău va avea pe 1 iunie un program de lucru destinat exclusiv copiilor

Pe 1 iunie, Ziua internațională a copilului va fi marcată de Ambasada României în Republica Moldova prin organizarea evenimentului „ZIUA MICULUI CĂLĂTOR”.

Astfel, chiar dacă este o zi de sărbătoare, Secția Consulară își va deschide porțile și va avea program de lucru cu publicul destinat exclusiv copiilor, între orele 08:00 – 13:00, pentru următoarele servicii consulare:

- Înregistrarea primară a nașterii – titularii cererilor vor primi programarea la adresa de e-mail folosită la crearea contului pe www.econsulat.ro;

- Eliberarea certificatelor de naștere ale copiilor – pentru persoanele care au primit tichetul de ridicare pentru perioada 31 mai – 4 iunie;

- Eliberarea pașapoartelor copiilor, cu precizarea că este necesar să verificați, în prealabil (http://chisinau.mae.ro/cauta-pasaport), dacă acestea au fost recepționate la Secția Consulară.

„Copiii sunt așteptați cu dulciuri, baloane și surprize! La mulți ani tuturor copiilor!”, au transmis reprezentanții Ambasadei României în Republica Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: