image
Sursa foto: politia.md

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru comiterea unui jaf stradal; Doi bărbați, reținuți de oamenii legii

Doi bărbați cu vârstele de 21 și 26 de ani, originari UTA Găgăuzia și raionul Strășeni, au fost reținuți ore pentru comiterea unui jaf stradal cauzând un prejudiciu estimativ de 3 000 de lei.

În noaptea de 20 mai, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat care le-a comunicat că a fost jefuit în timp ce se afla la stația de așteptare a transportului public pe str. Bariera Sculeni. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„Bărbatul în vârstă de 37 de ani, a declarat că în timp ce se afla pe adresa dată doi indivizi s-au apropiat de el și în mod deschis i-au sustras din mână telefonul mobil, după care au fugit într-o direcție necunoscută, cauzându-i un prejudiciu material în sumă de 3 000 lei”, menționează polițiștii.

În urma măsurilor întreprinse suspecții au fost identificați și reținuți, iar în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Pentru fapta comisă ei riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Anterior bărbații au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: