/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO. FOTO/ Jurnalista TV8 Natalia Morari a primit trofeul „Omul anului 2020”. A fost desemnată cea mai buna prezentatoare talk-show politic

missing
22 mai 2021, ora 20:50

Revista VIP Magazin a desemnat astăzi, 22 mai, câștigătorii premiilor „Omul Anului 2020”. Natalia Morari, moderatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari” este câștigătoarea premiului la categoria „Prezentator talk-show politic”.

„Eu trăiesc un șoc continuu, atât de multă lume, este primul meu eveniment într-un an și jumătate de când a început totul. Un mare mulțumesc întregii echipe VIP Magazin. Acest premiu, bine înțeles că merge la echipa TV 8 și la echipa emisiunii „Politica”. Sergiu Niculiță, producătorul emisiunii, fără el nimic nu ar fi fost posibil. Pentru că ați spus deja despre cel de-al doilea copil, eu chiar vreau să dedic acest premiu, primului meu copil, TV8. Curând facem 4 ani, iată de 4 ani, noi încercăm să schimbăm Moldova spre bine. Nu știu cât de tare ne-a  reușit, dar eu cred că, dacă fiecare dintre noi ar depune tot același efort pe care l-a depus echipa TV8 și continuă să-l depună, noi la sigur, mult mai repede am fi ajuns acolo unde ne dorim”, a spus Natalia Morari în momentul înmânării premiului.

La 12 ianuarie, Natalia Morari, realizatoarea emisiunii Politica de la TV8, a anunțat că așteaptă un bebeluș. Anunțul că este însărcinată a fost făcut de jurnalistă chiar de ziua ei.

La finele emisiunii din 25 martie curent, Natalia Morari a anunțat că se retrage de la pupitrul emisiunii pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece urmează cel mai frumos proiect din viața sa. La 12 aprilie, Morari a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Rem. Din 25 mai, emisiunea „Politica Nataliei Morari” revine pe micile ecrane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram