image
Sursa foto: Getty Images

Dublu impact! Două stele ale fotbalului mondial sunt gata să ajungă la FC Barcelona

FC Barcelona a dus lipsa unui atacant de careu în acest sezon, dar în curând e aproape să ajungă la o înțelegere cu doi dintre jucătorii pe care i-a dorit încă din iarnă.

Olandezul Memphis Depay (Lyon) și argentinianul Sergio Kun Aguero (Manchester City) sunt gata să se transfere la formația de pe Camp Nou, anunță jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Depay este preferatul lui Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, în timp ce Aguero, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo Messi, a fost cerut insistent de decarul trupei de pe Camp Nou. Messi însă nu le-a dat deocamdată un răspuns oficialilor Barcelonei în privința viitorului său.

Potrivit jurnalistul italian Fabrizio Romano, Aguero e gata să accepte un contract până în iunie 2023, cu un salariu mai mic de 10 milioane de euro anual, dar totul va fi pus la punct după finala Ligii Campionilor pe care City o va juca împotriva celor de la Chelsea, pe 29 mai.

Romano mai spune în postarea de pe Twitter că formația blau-grana a confirmat că i-ar fi oferit lui Depay un contract până în 2023 sau 2024.

Memphis Depay a confirmat că se va despărți de Olympique Lyon la finalul acestui sezon, când contractul său va expira. L'Equipe a scris recent că Depay s-a înțeles deja cu FC Barcelona, echipă de care a fost aproape și în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: