/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un reputat medic chirurg, care activează la Iași, cap de listă PUN la parlamentare. Va fi și candidat la funcția de premier

missing
21 mai 2021, ora 18:37

Un reputat medic chirurg moldovean, care activează de mai mulți ani peste Prut, la Iași, este cap de listă al Partidului Unității Naționale pentru alegerile parlamentare anticipate din data de 11 iulie. Este vorba despre Grigore Tinică, chirurg cardiovascular, director al Institutului Cardiovascular din Iași, care a aderat la formațiunea condusă de Octavian Țîcu. 

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de liderul PUN, Octavian Țîcu.

„Considerăm acest lucru un primgest de a recunoaște meritele domnului Tinică pe ambele maluri ale Prutului, în calitate sa de medic. Dorom prin asta să aducem un omagiu tuturor medicilor, care atât în dreapta, cât și în stânga Nistrului au luptat cu sacrificiu în vederea depășirii pandemiei de COVID”, a menționat Țîcu.

Octavian Țîcu a mai menționat că tot Grigore Tinică va fi candidatul PUN la funcția de premier al țării, dacă formațiunea reușește să obțină un număr suficient de voturi ca să numească un Guvern.

În imagine: Grigore Tinică și Ion Ababii

Potrivit lui Octavian Țîcu, sâmbătă, 22 mai, va avea loc ședința Consiliului Național al partidului, unde va fi stabilită și aprobată lista candidaților, programul electoral și strategia electorală pentru alegerile din 11 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram