/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Cărțile donate ieri de primar bibliotecii în aer liber din scuarul „Eminescu” au dispărut

missing
19 mai 2021, ora 17:48

Cărțile donate marți de primarul Ion Ceban bibliotecii în aer liber amenajate în scuarul „Mihai Eminescu” din centrul Capitalei au ispărut fără urmă. Asta deși în zonă există camere de supraveghere. Despre asta a anunțat însuși edilul, care s-a arătat indignat de situație. 

Ceban a postat și cteva fotografii cu rafturile aproape goale ale bibliotecii.

„Să nu poată duce ei atâtea cărți câte putem aduce noi. Cărțile aduse de mine ieri în biblioteca din aer liber din scuarul Mihai Eminescu nu mai sunt. Tare sper că vor fi citite și întoarse ca să poată fi citite și de alți doritori”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Biblioteca în aer liber din scuar a fost inaugurată în data de 18 mai. Joi, mai mulți scriitori, reprezentanți ai bibliotecilor și instituțiilor educaționale vor dona cărți pentru aceasta. Toți cei care vor să ofere cărți bibliotecii o pot face adresându-se la Pretura sectorului Centru a municipiului Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram