/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Nu au rostit niciun cuvânt în plenul Parlamentului. 11 deputați care nu au vorbit pe durata mandatului

missing
17 mai 2021, ora 22:15

Nu au rostit niciun cuvânt în plenul Parlamentului. Este vorba despre 11 deputați care din timp ce au ocupat fotoliile de aleși ai poporului nu au deschis gura. Cei mai mulți ar fi deputați din fracțiunea Partidului Socialiștilor. 

Printre deputații care nu au ținut discursuri se numără și deputatul Partidului „Șor”, Ilan Șor, legislatorul neafiliat, Vladimir Andronachi, deputatul democrat Radu Rebeja. Ceilalți nouă sunt de la PSRM.

Este vorba despre: Victor Bologan, Alla Dolinţă, Alexandru Jolnaci,  Irina Lozovan, Alexandr Nesterovschi, Gheorghii Para, Chiril Tatarlî, Grigorii Uzun.

Datele au fost analizate și prelevate de către programatorul Constantin Copaceanu.

Amintim că șefa statului Maia Sandu a semnat pe 28 aprilie curent decretul de dizolvare a Parlamentului, după ce Înalta Curte a declarat neconstituțională decizia de stabilire a stării de urgență. Alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc pe 11 iulie curent.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram