image
Sursa foto: jurnal.md

„Raliuri” la Criuleni; Șofer beat criță, deranjat la culme că a fost oprit de polițiști: „Te pui cu mine în poară?!” (VIDEO)

Un bărbat din raionul Criuleni, beat la volan, a încercat să fugă de polițiști și s-a enervat la maxim când a fost oprit. Incidentul a avut loc aseară, în satul Onițcani.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, conducea haotic un automobil VAZ, când a fost observat de echipajul de patrulare.

Fiind somat să oprească, șoferul a ignorat cerințele și a accelerat, încercând să fugă. Polițiștii au reușit să-i blocheze deplasarea, iar de aici încolo a început adevăratul scandal. Șoferul a recunoscut că a consumat alcool, dar nu vedea nicio problemă în faptul că a urcat la volan, pentru că a mers „doar până la bar după țigări și înapoi acasă”.

Acesta a îndemnat polițiștii „să nu se pună în poară” cu el și să „lase jalea”. Nici actele nu voia să le prezinte, iar în apărare i-a sărit și maică-sa.

A refuzat inițial și să-i fie verificat gradul de alcoolemie, dar când a auzit că riscă dosar penal, s-a lăsat înduplecat. Astfel, aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat de 0,84 mg/l, mult peste norma admisă.

Acum bărbatul urmează a fi sancționat cu o amendă de la 350 până la 500 de unități convenționale pentru „neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul”.

Totodată, a fost pornit și un proces penal pe numele acestuia.

politia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: