(FOTO) SBU a prezentat dovezi care demonstrează invazia Rusiei în Ucraina

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a prezentat vineri noi dovezi a agresiunii Rusiei pe teritoriul Ucrainei, scrie TSN.

Şeful SBU, Vasili Griţak a oferit presei din Ucraina numele ofițerilor ruși care conduc operațiunile militare din Donbas.

Potrivit SBU, coordonarea primului şi celui de-al 2-lea corp de armată ale Rusiei în Donbas este efectuată de un grup de ofițeri de rang înalt din Rusia: general-colonelul Alexandr Lenţov, generalul de armată Valeri Gerasimov, general-colonelul Alexandr Galkin, general-colonelul Andrei Serdiukov, general-locotenentul Andrei Gurulev, general-locotenentul Serghei Solomatin și general-maiorul Serghei Yudin.
1
De asemenea, reprezentanții SBU au anunțat structura organizatorică a forțelor ruso-teroriste și date despre efectivul și componența celor două corpuri de armată din autoproclamatele „republici populare” Donețk și Lugansk.

2

Anterior, UNIAN a scris că escaladarea situației în zona de est a Ucrainei este legată de prezența generalului Lentov, adjunctul comandantului forțelor terestre ale Federației Ruse, care a reprezantat anterior partea rusă în cadrul Centrului Comun de Monitorizare și Coordonare a Încetării Focului din Donbas.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...