image
Sursa foto: Jurnal.md/ Nadejda Roscovanu

Constantin Țuțu s-a însurat; Anterior, proaspăta soție s-a luat la bătaie cu fosta iubită a ex-deputatului

Fostul deputat PD Constantin Țuțu, în vârstă de 34 de ani, s-a însurat cu iubita sa, o tânără de 22 de ani.

„Cel mai important și valoros lucru din viață este familia... Mai întâi, cea în care te naști și apoi, cea pe care o creezi”, a scris tânăra pe rețelele de socializare unde a publicat și o poză de la oficiul stării civile.

Viața amoroasă a lui Țuțu a ajuns în atenția opiniei publice în octombrie anul trecut când fosta sa iubită și deja actuala soție și-ar fi împărțit pumni și replici acide într-o parcare din capitală.

Momentul încăierării a fost publicat pe internet de un martor ocular care spunea că în parcarea respectivă se afla la volanul unui BMW și fostul deputat, Acesta a ezitat să intervină pentru a calma spiritele între cele două tinere.

Țuțu și mireasaȚuțu și mireasa

Constantin Țuțu este unul dintre primii reprezentanți ai PD care au fugit din Republica Moldova, la scurt timp după ce formațiunea a cedat puterea, în iunie 2019. El a fost anunțat în urmărire internațională, iar PCCOCS a pus sechestru pe bunurile fostului deputat PD, cercetat penal pentru fapul îmbogățirii ilicite comise în perioada anilor 2014-2018.

În martie 2020, Țuțu s-a întors în țară, fiind reținut la vama Leușeni. În prezent acesta este cercetat în stare de libertate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: