image
Sursa foto: Jurnal.md

Cei trei deținuți, evadați acum două zile din penitenciar, au mai furat încă un automobil; În mașină erau bani și acte

Cei trei deținuți evadați ieri din penitenciarul nr.10 Goian încă nu au fost prinși. Aceștia au furat în această dimineață un alt automobil, al doilea la număr.

Mașina a fost furată noaptea trecută, aproape de miezul nopții, din satul Pohărniceni, raionul Orhei. Este vorba despre un automobil de model Opel Astra cu numerele de înmatriculare OKE 760.

„Aseară, în jurul orei 00.52, IP Orhei a fost sesizat prin intermediul Serviciului 112, precum că din gospodăria unui bărbat din satul Pohărniceni, raionul Orhei, a fost furat un automobil. Bărbatul și-a parcat automobilul în curtea gospodăriei, aseară în jurul orei 17.00. Acesta a lăsat cheile în mecanismul de pornire a automobilului. Până la ora 20:30 a lucrat în curtea gospodăriei, după care a intrat în casă, încuind la cheie secția cea mică a porții, iar celelalte două secțiuni la fel erau încuiate cu zăvorul metalic prin interior. Aproximativ la ora 00:46 a fost telefonat de către socrul său, care locuiește în aceași curte, și care i-a comunicat că porțile sunt deschise și că automobilul lipsește”, a declarat pentru Jurnal.md o sursă apropiată anchetei.

În rezervorul mașinii se aflau circa 15 litri de benzină, iar în salon erau acte de identitate românești și moldovenești, permisul de conducere, 1500 de lei, certificatul de înmatriculare a automobilului și asigurarea.

Jurnal.mdJurnal.md

Amintim că ieri cei trei indivizi au furat o altă mașina de model Volkswagen Touran dintr-o gospodărie din raionul Criuleni. Surse apropiate anchetei au declarat ieri pentru Jurnal.md că unul dintre fugarii condamnați are la activ zeci de mașini furate.

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md

Administrația Națională a Penitenciarelor a informat ieri dimineață despre evadarea a trei tineri de 17 și 18 ani. Aceștia ar fi deteriorat gratiile de la fereastra din baie, au escaladat edificiile de pază ale penitenciarului și au fugit.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării deținuților sunt rugate să apeleze la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.

anp.mdanp.md

anp.mdanp.md

anpanp

Noutăţile partenerilor

comentarii: