/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova. Provocările de securitate din regiune, pe agenda discuțiilor

missing
04 mai 2021, ora 20:31

Președintele Maia Sandu a avut în această după-amiază o întrevedere cu Claus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova. În cadrul discuției au fost abordate și alte subiecte de interes de pe agenda de colaborare cu OSCE.

Interlocutorii au discutat despre situația pandemică din Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, despre respectarea drepturilor omului pe malul stâng al Nistrului și despre provocările de securitate din țară și din regiune.

În cadrul discuției au fost abordate și alte subiecte de interes de pe agenda de colaborare cu OSCE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram