/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Directorul Liceului Român Lucian Blaga din Tiraspol, rănit într-un accident. Ion Iovcev se află în stare gravă

missing
30 aprilie 2021, ora 21:36

Directorul Liceului Român Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, se află în stare gravă, după ce a fost rănit într-un accident rutier, care s-a produs ieri, 29 aprilie, în jurul orei 15:00.

Într-o postare pe Facebook, procesorul Ion Iovcev a menționat că accidentul s-a produs în timp ce se întorcea la Tiraspol din Căușeni.

„La o cotitură un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, încearcă să ne depășească. A intrat cu mare viteza în mașina noastră”, a scris profesorul pe pagina sa de Facebook.

Directorul instituției de învățământ a fost internat la spitalul din Căușeni. În urma accidentului, a fost rănit și șoferul mașinii, care la fel se află în spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram