image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor a donat până la urmă 500.000 de dolari, dar nu scapă de controverse

Duelul lui Conor McGregor(32 de ani) cu Dustin Poirier (32 de ani) continuă şi în afara ringului, după ce americanul a câştigat prin KO tehnic lupta din 24 ianuarie.

Iar învingătorul de atunci al meciului dintre cei doi poate fi satisfăcut pe jumătate de ultima decizie a irlandezului.

McGregor a donat suma de 500.000 de dolari, promisă, "Cubului de băieţi şi fete Acadiana din Lafayette, Louisiana", decizie care i-a bucurat foarte mult pe administratorii de acolo.

Mişcarea luptătorului irlandez vinde după ce Poirier l-a criticat public pentru că nu şi-a ţinut promisiunea de a face această donaţie prin intermediul fundaţiei sale de caritate. Donaţia fost acum făcută, dar directă, nu prin societatea lui Dustin. Poirier a colaborat şi el anterior cu acelaşi Club pentru a le asigura celor de acolo cele necesare pe timpul pandemiei.

"Mulţumesc, Conor, că ne-ai ajutat să le asigurăm copiilornoştri ceea ce au nevoie pentru a creşte şi a acumula în această vară", a venit mesajul de mulţumire al celor de la Club.

Anterior, la atacul lui Poirier, McGregor şi agentul său, Audie Attar, au precizat că donaţia va fi făcută cu bună credinţă odată ce va exista planul necesar al celor care vor cheltui banii.

După controversa din spaţiul public legată de donaţia în discuţie, Poirier a dat un comunicat în care şi-a exprimat regretul că transformat situaţia într-un scandal public, scrie mmafighting.com.

Un nou episod al rivalității dintre cei doi mari luptători de MMA va avea loc în vară, după ce președintele UFC, Dana White, a reușit să-i convingă pe McGregor și pe Poirier, scrie ESPN, care adaugă că bursele vor fi uriașe.

Presa din Statele Unite anunță că o a treia luptă dintre cei doi practicanți de Arte Marțiale Mixte va avea loc în cadrul galei UFC 264, pe 10 iulie, în Las Vegas.

În acest moment, scorul dintre cei doi este 1-1. Prima dată a câştigat McGregor în 2014, apoi Poirier, în ianuarie 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: