image
Sursa foto: Getty Images

Maldini iese în față și le cere scuze tuturor suporterilor. Când a aflat de Super Ligă

Paolo Maldini, fostul mare fotbalist al lui AC Milan, în prezent director tehnic al acestui club, le-a cerut scuze miercuri tuturor suporterilor, nu doar celor ai rossonerilor, după încercarea eşuată de înfiinţare a unei Super Ligi private.

"Ţin să precizez că nu am fost niciodată implicat în discuţii, am aflat duminică seară la fel ca voi. Asta nu mă împiedică însă să le cer scuze, nu doar suporterilor lui Milan, ci tuturor suporterilor în general", a declarat fostul fundaş italian pentru Sky Sports înainte de lovitura de începere a meciului cu Sassuolo.

El a recunoscut că a simţit puţină "confuzie" când a aflat de existenţa acestui proiect în care au fost implicate douăsprezece mari cluburi europene, printre care AC Milan.

"Este normal pentru un conducător de club, în 2021, să cunoască importanţa reţetelor financiare, dar lecţia care trebuie trasă din această chestiune este: până unde putem merge? Cu siguranţă nu până la a schimba principiile sportului, meritocraţia", a spus Maldini.

Clubul AC Milan a anunţat, miercuri, că a luat act de respingerea proiectului Super Ligii europene de către suporteri, apreciind totodată că "evoluţia este necesară pentru a progresa".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: