image
Sursa foto: politia.md

Edineț: Un bărbat, dispărut acum trei ani, găsit îngropat într-o grădină: Ar fi fost ucis cu o bâtă de fiul concubinei sale

Un bărbat de 46 de ani, din raionul Edineț, dispărut acum trei ani în condiții suspecte, a fost ucis cu o bâtă de către fiul concubinei sale, un tânăr de 25 de ani. Pentru a scăpa de cadavrul acestuia, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria feciorului unde l-au și îngropat.

La începutul lunii aprilie, poliția din Edineț a fost sesizată de un bărbat de 63 de ani, locuitor al raionului Edineț, care a solicitat ajutorul pentru a-l găsit pe nepotul său de 46 de ani. Acesta ar fi dispărut fără veste cu aproximativ trei ani în urmă în condiții suspecte.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că, în luna decembrie 2018, într-o localitate din raionul Edineț, între persoana dispărută fără veste și concubina sa de 48 de ani, a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o.

Femeia a cerut ajutor fiului său, un tânăr de 25 de ani, care locuia în vecinătate. Ajungând la domiciliul mamei sale, acesta a luat o bâtă din lemn și i-a aplicat o lovitură în regiunea capului bărbatului de 46 de ani. În urma loviturii primite, bărbatul a decedat pe loc. Pentru a scăpa de cadavru, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria feciorului unde l-au și îngropat, informează poliția.

„În urma efectuării cercetării la fața locului polițiștii împreună cu procurorul au depistat într-o construcție auxialiară din curtea casei, la o adâncime de aproximativ 1,5 m, cadavrul bărbatului dispărut fără veste. Acesta a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale”, precizează poliția printr-un comunicat de presă.

Tânărul de 25 de ani, suspectat în comiterea infracțiunii, și-a recunoscut vina parțial și a fost reținut pentru 72 de ore.

Noutăţile partenerilor

comentarii: