image
Sursa foto: jurnal.md

Mai multe străzi din capitală vor rămâne marți fără apă la robinet

În legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marţi, pe data de 20 aprilie în intervalul de timp 09:00-23:00 pe următoarele străzi, strada Aeroport, bulevardul Dacia 60-80 inclusiv cu fracţii, se anunță în comunicat.

Tot marţi, pe data de 20 aprilie 2021, în intervalul de timp 09:00-17:00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a unui tronson de țeavă, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe str.Teilor 4, 4/2, 6.

„Apă-Canal Chişinău” își cere scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi menționează că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.A. „Apă-Canal Chişinău” recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze eventuale rezerve de apă. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022 256-666

Noutăţile partenerilor

comentarii: