image
Sursa foto: captură video

Partidul lui Ion Chicu, înregistrat de Agenția Servicii Publice

Agenția Servicii Publice a înregistrat cel de-al 68-lea partid din Republica Moldova. Este vorba despre Partidul Politic „Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei”, fondat și condus de fostul premier Ion Chicu.

Ion Chicu anunță pe Facebook că de la anunțul intenției de a crea partidul, până la înregistrarea oficială, în jurul ideii pe care o promovează s-au adunat peste 1600 de cetățeni, care și-au depus semnătura pentru aderarea la PDCM și crearea formațiunii și au fost create cinci organizații teritoriale.

Unul din cele mai importante obiective ale Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, asumate în Programul aprobat la Congresul de constituire, se referă la restabilirea statutului de drept și a ordinii în țară, prin reformarea sistemului politic și administrației publice, inclusiv prin reevaluarea rolului, competențelor și modalității de alegere a Parlamentului și președintelui țării, asanarea sistemului justiției din țară, combaterea corupției și sporirea nivelului securității oamenilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: