/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Socialistul Bolea, un nou discurs amenințător de la tribuna Legislativului. Deputat: „Noi nu ne aflăm în „blatnoi mir”

missing
16 aprilie 2021, ora 23:22

Un nou discurs cu „perle” din gura deputatului socialist, Vasile Bolea, lansate de la tribuna Parlamentului. După ce recent a utilizat injurii în plenul Legislativului, astăzi, acesta a avut un mesaj amenințător în adresa deputaților, care criticau un proiect de lege al PSRM.

„Iată acestea sunt acțiunile voastre. Iată aceasta este logica dumneavoastră. Pentru acest discurs trebuie de dat peste acest bot tupeist, care spune că este solidar cu poporul”.

Declarația cu amenințări a fost făcută, astăzi, chiar de la tribuna Parlamentului, în contextul dezbaterilor care aveau loc pe marginea proiectului ce ține compensarea cheltuielilor la plata energiei electrice pentru perioada stării de urgență, inițiativă criticată dur de opoziție. La discursul lui Bolea au reacționat mai mulți deputați. De pildă, Lilian Carp i-a amintit socialistului că, în Parlament, insultele nu sunt admise.

„Noi nu ne aflăm în penitenciar sau „blatnoi mir”, ca cineva să-și permită să utilizeze acest tip de limbaj”.

Iar Ion Leucă s-a arăta deranjat de faptul că Bolea și-a ținut întregul discurs în limba rusă.

„Eu nu vreau să asist la ședințele Dumei de Stat a Federației Ruse”.

Nu este pentru prima dată, când deputatul Bolea utilizează un limbaj licențios, în sala Legislativului. S-a întâmplat recent, chiar în ședința din 31 martie. Atunci, deputatul PAS Lilian Carp i-a propus președintei Parlamentului să-l sancționeze pe Bolea pentru un limbaj indecent, în condițiile în care există un Regulament, care stipulează acest lucru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram